Πληροφορίες:

ΑΘΗΝΑ: (1) Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210 - 330.111.0 (2) Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ. 210 - 33.01.300. 1-5' από μετρό και ηλεκτρικό (Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο) και τις κυριότερες αφετηρίες λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου κλπ.)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τσαμαδού 44, 1ος όροφος, εντός Στοάς Θεολόγου (είσοδος και από Αγίου Κωνσταντίνου 11), τηλ. 210 - 41.000.34, 210 - 41.000.85. Πολύ κοντά στο Δημοτικό Θέατρο, στον Ηλεκτρικό Πειραιά και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Νέο! ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 54 και Βουλιαγμένης 58β, ακριβώς μπροστά στο METRO ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Τηλ. 210 96.200.43.

Online μαθήματα (real time) για όλη την Ελλάδα. Πανελλαδικό τηλ: 210 33.01.300.

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Επιπλέον έκπτωση 10% για ανέργους!

Η απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων προσόντων είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρεση εργασίας.
Μεταξύ των προσόντων αυτών είναι αναμφισβήτητα και η πολύ καλή γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας.
Οι εργοδότες αναζητούν υποψηφίους με ευχέρεια στον προφορικό και γραπτό χειρισμό της γλώσσας, χωρίς να αρκούνται μόνον στην κατοχή πτυχίου γλωσσομάθειας από πλευράς υποψηφίου, ειδικά όταν αυτό δεν είναι πρόσφατο.
Θέλοντας να συνδράμει όσο το δυνατόν περισσότερους σπουδαστές (ειδικά τους άνεργους) στην προσπάθειά τους για απόκτηση επαγγελματικών προσόντων, η Ευρωδιάσταση συμμετέχει στη δράση "Ειδικές Τιμές για Ανέργους" του ΟΑΕΔ και προσφέρει επιπλέον έκπτωση 10% επί των ισχυουσών προσφορών σε όλα τα προγράμματά της στους άνεργους σπουδαστές!
Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς

1) Η προσφορά ισχύει για λίγες ακόμα ημέρες. Η έκπτωση 10% ισχύει και για παρακολούθηση προγραμμάτων σε περισσότερες από μία ξένες γλώσσες.
2) Ο σπουδαστής θα πρέπει να πιστοποιεί την ιδιότητά του ως ανέργου με επίδειξη ισχύουσας / έγκυρης κάρτας ανεργίας. Η Ευρωδιάσταση διατηρεί το δικαίωμα να επιβεβαιώσει την ακρίβεια των παρεχόμενων στοιχείων απευθυνόμενη στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.
3) Η παραχωρούμενη έκπτωση υπολογίζεται επί των ισχυουσών προσφορών.
4) Οι σπουδαστές οι οποίοι θα κάνουν χρήση της συγκεκριμένης προσφοράς εξ ορισμού δε δικαιούνται να κάνουν χρήση της δυνατότητας εναλλάξ παρακολούθησης τμημάτων (σε όσα προγράμματα αυτή είναι διαθέσιμη).
5) Η προσφορά δεν καλύπτει δαπάνες τρίτων (βιβλία, παράβολα εξετάσεων).
6) Ο σπουδαστής διατηρεί το δικαίωμα, αντί της παρούσας προσφοράς, να κάνει χρήση οποιασδήποτε άλλης τρέχουσας προσφοράς. Σε κάθε περίπτωση, δύο ή περισσότερες δεν ισχύουν ποτέ σωρευτικά.